Dakreinigingnederland.nl - Voor al jouw vastgoed

De dakspecialist uit Someren & omgeving

Over ons

Vrijblijvende offerte

Dakreiniging specialist

Met onze dakreiniging krijg jij een 10x mooier dak!

Dakreiniging laten uitvoeren? Als een dak lang niet is gereinigd, groeien algen, erosie en mossen op de dakpannen met als eindresultaat een lekkage. Maar momenteel is je dak vies en het is weer tijd om je dak te laten reinigen. Die bladeren, vuil en mos moeten echt verwijderd worden. Het laatste wat je wilt is dat dit naar dakschade leidt. Voorkom dit met professionele dakreiniging en laat je dak professioneel reinigen zodat je dak straks de meest schoonste en frisse is van jouw straat!

Dakreiniging Nederland heeft 25 jaar ervaring met vastgoed onderhoud en scoort een 5/5 beoordeling op Google Reviews!

Dakreiniging specialist

Graag stel ik mij even voor

Mijn naam is Emilio Schafer, ik ben de troste eigenaar van Dak&Gevel Reiniging Nederland. Dak&Gevel Reiniging Nederland is al jaren een familie bedrijf dat bekend staat om zijn doelgerichte aanpak op het gebied van vastgoed onderhoud & specialistisch reinigingswerk. Wij zien er naar uit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Emilio Schafer - Dakreinigingnederland.nl

Google reviews

Wat vertellen onze klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten! Lees hier de reviews van Dakreinigingnederland.nl en krijg inzicht in de tevredenheid van anderen over onze hoogwaardige dakreinigingsdiensten. Betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons centraal. 

theo theuwstheo theuws
12:39 28 Mar 24
Met dit bedrijf is goed te werken. Leveren goed werk met uitstekend resultaat.Dus een goed en betrouwbaar bedrijf.zeer aan te bevelen
warrior Bloodwarrior Blood
07:58 11 Jan 24
Fijne mensen. Leveren goed werk. Had eerst me twijfels omdat ik dacht alles zelf te doen. En juist ik zeg altijd ga naar de specialist. Voor brood ga je naar de bakker, voor je auto ga je naar de automonteur, voor gevel- of dakreiniging ga je naar de gevelreiniger. Hebben topapparatuur en je hoeft zelf het dak niet op! Kun je gewoon zelf niet zo professioneel doen. Zoek je deze specialist dan ben je naar mijn mening gewoon op het beste adres bij hun, Dak- en Gevelreiniging Nederland uit Someren! Mijn ervaring is top!
Peter van DijkPeter van Dijk
16:16 28 Dec 23
Top bedrijf. Leveren vakwerk en service gericht. Prijs zeer aantrekkelijk.
mayel marksmayel marks
02:01 04 Dec 23
Goede service erg tevreden en heel klantvriendelijk ! Erg aan te raden !
Yassmina HannouYassmina Hannou
21:08 25 Sep 23
Super tevreden over dit bedrijf! Ik heb mijn dak laten reinigen door Emilio en André, hebben super goed werk verricht mannen! 👍
frans terlindefrans terlinde
17:52 23 Sep 23
Super service zeer vriendelijke mensen die heel goed en netjes werk hebben afgeleverd
Iris MoonenIris Moonen
20:07 19 May 23
Wij zijn heel tevreden met de service en geleverde diensten van Dak en Gevelreiniging Nederland. Vooraf hebben we besproken wat onze wensen waren. Vervolgens zijn alle werkzaamheden achter elkaar uitgevoerd en konden we snel genieten van het mooie eindresultaat. Wij hebben de voegen van onze woning en bijgebouwen laten uitkappen en opnieuw laten voegen, nadien alle muren laten reinigen en impregneren en tot slot de daken laten coaten. Ontzettend tevreden over de vriendelijkheid van Emilio en Andre. Wij kunnen iedereen aanraden om voor hen te kiezen!Nogmaals bedankt!
js_loader

Dakreiniging specialist

Hoe werkt dakreiniging?

Dakinspectie
uitvoeren

We beginnen niet klakkeloos, met dakreiniging, maar inspecteren het dak eerst goed.

Dakshampoo
aanbrengen

Jouw dak wordt volledig geshamponeerd voor het schoonste resultaat

Afspuiten
met water

In deze fase komt de uitstraling van jouw dak weer te voorschijn.

Antimos behandeling
uitvoeren

Zodat ook in de toekomst mos niet gaat toeslaan!

In het kort

Beoordelingen Dakreiniging Nederland

VCA - Dakreinigingnederland.nl

VCA Gecertificeerd

Beoordeeld met een 5.0 op Google